Bekijk deze en meer aanbevelingen op mijn LinkedIn pagina

 

Peter BijveldsPeter Bijvelds

CEO at EBUSCO HOLDING N.V.

 

 

Paul came into our company for making a very detailed financial model through a recommendation by one colleague that worked with him before and was very positive about him. We noticed immediately that he worked very fast, efficient, smart and had a lot of experience. Because a big European bank was interested to invest in EBUSCO (this just also happened) Paul did the complete financial part from beginning to completion of the deal including due dill. Now I really need to stop talking about his work because otherwise he will not have time to be with us anymore 😉 Long story short Paul is just a good guy and a remarkable financial specialist !!

 


 

Tommy DerksTommy Derks

Managing Director Mercedes-Benz Louwman

 

 

Ik heb Paul leren kennen als een persoon die op een oprechte en eerlijk manier de juiste begeleiding geeft aan ervaren en minder ervaren personen op leidinggevend en commercieel vlak binnen een organisatie. Paul weet op een heldere en duidelijke manier theorie en praktijk met elkaar te verbinden om zo verschillende handvatten te krijgen om jezelf als persoon te ontwikkelen. Paul is iemand die niet alleen maar beproefde methodes gebruikt maar ook continue kijkt naar de toekomst en innovatie. Daarnaast kan je ook nog eens met hem lachen. In mijn optiek is Paul een aanwinst voor elk bedrijf en heb ik enorm veel van Paul geleerd! Dank hiervoor.

 


 

Jack SchepersJack Schepers

CFO at DBS

 

 

Paul en ik kennen elkaar al vanaf 1996. Destijds is het contact ontstaan uit een zakelijke relatie (hij was onze externe accountant). In die periode hebben we samen nieuwe ideeën uitgewerkt en ook feitelijk vorm gegeven. Het contact van toen hebben we in de latere jaren, toen we zakelijk geen relatie hadden, steeds in stand gehouden. Alweer 15/16 maanden geleden had ik behoefte aan een zakelijke, hands-on en directe persoonlijkheid die me kon helpen om ons bedrijf weer op de goede koers kon brengen. Eén telefoontje was genoeg om samen deze klus op te pakken. En met succes. Paul toont een grote betrokkenheid bij ons bedrijf, bij mij als ondernemer, maar ook bij de medewerkers in ons bedrijf. Zijn directe en transparante manier van communiceren heeft ons bedrijf en mij de juiste scherpte en focus gegeven om weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Zoek je een no-nonsense iemand die zonder terughoudendheid maar met het juiste respect zijn mening geeft over de situatie dan kan ik de dienstverlening van Paul aan iedereen van harte aanbevelen.

 


 

Eric van KroonenburgEric van Kroonenburg

Former owner, Hendriks Hoteldiensten B.V.

 

 

Paul van Beers is al vele jaren mijn persoonlijk adviseur. Hij is betrokken geweest bij diverse belangrijke stappen binnen mijn onderneming: samenwerkingsverbanden, participaties, overnames. Ik heb Paul leren kennen als een uitstekende sparringpartner met kennis van zaken. Zijn inlevingsvermogen, integriteit en betrokkenheid zijn van grote waarde

 


Martijn DonMartijn Don

Entrepreneur first, investor second @Keadyn

 

 

I started working together with Paul in 2015. Paul has got a very strategic approach and constantly knows to distinguish what’s important from the details. With his broad experience and skillset he added value on several themes like; strategy, finance and structuring. He has a productive working style. Paul communicates open and direct. And last but not least Paul is a very nice person to work with.

 


 

Henk Teunissen

Henk Teunissen

CEO @ Riviera Maison

 

 

Paul van Beers is al jaren een belangrijke adviseur voor mij en voor Rivièra Maison. Indien gewenst weet hij snel tot de kern van de zaak door te dringen en hij is ook analytisch sterk. Hij is voor mij een vertrouwenspersoon geworden. Hij is niet alleen financieel sterk maar heeft ook een goed bedrijfseconomisch inzicht. Paul zit bij ons in de Raad van Advies en ik kan hem van harte aanbevelen. Henk Teunissen